Tack alla, ni är underbara!

sjukhus3

Jag vill säga ett hjärtligt Tack för alla som besökt min blogg och skriver kommentarer! Ni är alla fantastiska ! Jag är glad och uppskattar varenda kommentar  jättemycket och ni skall veta att era kommentarer och feedback betyder väldigt mycket för mig och ger mig motivation.
Just nu jobbar jag väldigt mycket och har väldigt långa arbetspass, dessutom har jag ju en hel del politik och regler att plugga in samt att jag försöker skriva någon text då och då. Det ger mig väldigt lite tid att besvara kommentarer och meddelanden här på bloggen och Facebook , särskilt de som hänvisar till intressanta bloggar. Välskrivna meddelanden och frågor kräver välskrivna svar tillbaka och just nu finns inte tid.
Tack att ni finns och det värmer i hjärtat när man vet att vi är så många som tycker samma och står upp för Sverge!
Nu skall  jobba ( 17 timmars arbetspass :) ) !
Jag önskar er alla en fin och fantastisk dag och skall veta att jag tänker på er !

5 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *