Mina första stapplande steg i politiken

Man kan sitta och tycka att allt är fel och klaga eller så kan man bli politiskt aktiv och försöka göra något åt det.

Problemet för mig var bara att jag tyckte att alla partierna var lika dåliga, ja alla utom SD. Men jag måste erkänna att jag till en början var en aning färgad av medias hetskampanjer mot SD. Men efter att ha varit uppväxt i en kommunistisk diktatur så har man lärt sig att man kanske skall kolla upp fakta själv snarare än att lyssna på media och propaganda.

Det tog inte lång tid innan jag insåg att SD var mitt parti. Jag blev medlem och sedan gick allt så fort.

Jag har mycket att lära, men jag känner en sådan oerhörd entusiasm för det här. Jag har chansen att få forma detta samhälle till en bättre plats, inte bara för mig och mina barn utan också för er.

Det tog inte lång tid innan jag insåg att SD var mitt parti

Jag hoppas att jag skall kunna påverka och inspirera andra, särskilt kvinnor och invandrare som ”jag” att intressera sig för politik. Jag vill också ge en annan mer sann bild av SD än den som förmedlas i media idag.

standing

 

2 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *