Välkommen till min blog

Hej eftersom jag kommer att kandidera till kommunalvalet så startar jag denna blogg så ni skall kunna lära er känna mig lite bättre. Jag kommer dela mina åsikter och mina tankar. Jag kommer att berätta varför jag tycker som jag gör och vad som fick mig att bli engagerad inom politiken. Känner du för att fråga mig något så är det bara att skriva i kommentarerna. Tycker du att jag har rätt eller fel så skriv bara, din input betyder mycket för mig.

3 Kommentarer
 1. Gerhard says:

  Hej.
  Du verkar vara en frisk fläkt som kom från ingenstans. Hur länge sen var det du gick med i Sd? Och hur ska du kunna påverka sjukvården kommunalt?

  Kommer det bli några konsekvenser på ditt arbete när de vet att du kandiderar? Eller är det inte officiellt ännu?

  Svara
  • Ilona says:

   Hej, tack för din kommentar.
   Denna sidan är inte officiell då den endast är ett utkast på den som skall komma.
   Jag har inte varit med i SD särskilt länge, ca 6-7 månader.
   Min position i partiet gick makalöst snabbt. Jag var på semester när jag fick beskedet om att jag kommit med på listan, så jag har inte hunnit göra det officiellt ännu.

   Matz Dovstrand och jag kommer att försöka jobba som ett team. Matz är oerhört kompetent när det gäller det administrativa och är mycket kunnig i sjukvårdsfrågor. Jag har en mer praktisk erfarenhet då jag dels jobbar som läkare men har även haft andra vårdyrken såsom sjuksköterska och inom äldreomsorgen. Eftersom jag jobbat inom vården i andra länder såsom Danmark, Norge och Polen så har jag inblick hur det fungerar i andra länder. Jag tror att Matz och jag kommer att bli ett fantastiskt team som kan tillföra mycket.

   Hur jag kommer att kunna påverka vården kommunalt är osäkert då vården inte direkt är en kommunal fråga. Men för mig är vårdfrågan allra viktigast. När en vän till familjen nekades vård så bestämde jag mig för att börja med politik för att se till att det inte händer någon annan, jag kommer att berätta den historien i ett senare bloginlägg när hemsidan lanseras.

   Hur konsekvenserna blir för mitt arbete i framtiden är oklart. Jag jobbar just nu i Danmark så jag påverkas inte just nu. Men jag är ursprungligen från Ukraina och vi är inte rädda av oss, vi kämpar för det som är rätt. Sverige är värt att kämpa för.

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *